Nike Winkel Quiévrain België

Nike Winkel Quiévrain Belgie

Nike is een Amerikaans merk en fabrikant van sportschoenen, sportkleding, sportaccessoires en kleding. Bill Bowerman en Phil Knight richtten het bedrijf in 1964 op onder de naam “Blue Ribbins Sports” (BRS). In 1978 veranderde het bedrijf zijn naam naar ‘Nike, Inc’. Het woord Nike leidt af van de Griekse godin van overwinning: Nikè. In 1980 kreeg Nike een beursnotering en sinds 1989 is het de grootste leverancier van sportartikelen ter wereld. Het hoofdkantoor van Nike is gevestigd in Beaverton, Oregon. Het hoofdkantoor EMEA, (Europa, het Midden-Oosten en Afrika), ligt sinds 1999 in Hilversum, Nederland. Het distributiecentrum van EMEA is sinds 1994 gevestigd in Laakdal (Vorst) België.

 

Nike staat vooral bekend om hun logo de swoosh. Het is een van de meeste herkenbare logo’s ter wereld en wordt al vanaf 1971 gebruikt. De swoosh is door grafisch vormgeefster Carolyn Davidson ontworpen voor maar 35 dollar. Het logo werd in eerste instantie alleen gebruikt op de sportschoenen van Nike, maar toen het merk zich verbreedde werd de swoosh ook gebruikt op andere artikelen.

 

Alle sportkleding en schoenen van Nike zijn ontworpen vanuit de wensen van de sporters. Ze werken nauw samen met verschillende topsporters zodat ook schoenen en kleding zich blijven ontwikkelen om de optimale prestaties te kunnen geven. Comfort, duurzaamheid, efficiëntie en uitstraling zijn de pijlers waarop de kwaliteit van het merk drijven. Door het hippe en modieuze uiterlijk van Nike dragen veel mensen hun kleding en schoenen ook in hun vrijetijd. Nike is dus meer dan een sportmerk geworden.

Populaire Nike categorieën

Laten we enkele populaire Nike categorieën kort uitlichten. Hieronder vind je als Nike fan ongetwijfeld je favoriete producten terug.

 

Voetbalschoenen

De beste Nike voetbalschoenen zijn beschikbaar bij Nike Winkel Quiévrain België ! Wil jij er bijlopen zoals de grote sterren? Haal nu je favoriete Nike Mercurial, Nike Phantom of Nike Tiempo.

 

Trainingspakken

De beste Nike trainingspakken zijn beschikbaar bij Nike Winkel Quiévrain België ! Wil jij er altijd en overal stijlvol bijlopen? Haal nu je favoriete Nike trainingspak.

 

Nike Tech Fleece

Nike Tech Fleece is beschikbaar bij Nike Winkel Quiévrain België! Deze immens populaire collectie is de ideale oplossing voor een sportieve en praktische look. Haal nu je favoriete Nike Tech Fleece kleding.

 

Shirts

De beste Nike shirts zijn beschikbaar bij Nike Winkel Quiévrain België! Toon wie jouw club is met het Nike shirt van jouw favoriete club. Haal nu je favoriete Nike shirt.

Nike Winkel Quiévrain België

Translate »
X